Manavgat Yangın Son Dakika Canlı : Son Dakika... Manavgat Belediye Başkanı Sözen'den çok Acı ... / Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor.

Manavgat Yangın Son Dakika Canlı : Son Dakika... Manavgat Belediye Başkanı Sözen'den çok Acı ... / Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor.. Yangınla ilgili son dakika gelişmeleri cnn türk canlı yayınında. 12:18'de ilk müdahale yapıldı, 13 dakika sonra. Manavgat yangınına müdahale devam ediyor. Ankara haberleri, ankara son dakika haberleri ve ulusal haberler de ankara masası'nda. Son dakika | bakan pakdemirli acı haberi açıkladı!

Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Dha muhabiri alparslan çınar ve kameraman burak yalman canlı yayında büyük tehlike atlattı. Antalya manavgat'taki yangından yürekleri yakan yeni görüntüler! Orman yangınına manavgat orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir. Haberler son dakika güncel spor ekonomi dünya sağlık magazin.

Son dakika haberi: Manavgat'teki yangın zeytin ağaçlarını ...
Son dakika haberi: Manavgat'teki yangın zeytin ağaçlarını ... from foto.haberler.com
Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. 28.07.2021 15:51 | son güncelleme : Manavgat yangın son durum canlı! Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, bölgede sabaha karşı bir yangın daha tespit edildi. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Peki, manavgat'ta yangın söndürüldü mü, kontrol altına alındı mı? Son dakika | manavgat cumhuriyet başsavcılığı'ndan 4 ayrı noktada çıkan yangın ile ilgili soruşturma. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

Son dakika | bakan pakdemirli acı haberi açıkladı!

17:27 manavgat'taki yangını söndürmek için rusya'dan destek. Gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Adana, mersin ve antalya'daki yangınlarda son durum ne? 14:41 bir yangın da marmaris'te çıktı! Manavgat, antalya, çınar, ölü, güncel, son dakika. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Antalya'da 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerine ulaştı. Haberler son dakika güncel spor ekonomi dünya sağlık magazin. Yaptığı son dakika açıklamasında manavgat'taki orman. Peki, manavgat'ta yangın söndürüldü mü, kontrol altına alındı mı? Antalya manavgat'ta orman yangınında canlı yayınla son durum. Manavgat'ta dün başlayan ve halen süren yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı daha önce bu çapta yangın çıkmadı.

Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Manavgat yangın son durum canlı! Yaz ayının gelmesiyle yangın vakaları da artmaya başladı. Gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisindeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Manavgat'ta Makilik Alanda Çıkan Yangın Korkuttu - Son Dakika
Manavgat'ta Makilik Alanda Çıkan Yangın Korkuttu - Son Dakika from foto.sondakika.com
Son dakika | manavgat cumhuriyet başsavcılığı'ndan 4 ayrı noktada çıkan yangın ile ilgili soruşturma. Manavgat son dakika haber canlı yayındaydı. Rüzgarın etkisiyle yangın manavgat ilçesindeki oymapınar barajına kadar ilerledi. Manavgat'ın hatipler mahallesi, merkez mevkiinde evlerin ve hayvan ağıllarının bulunduğu yerde çıkan yangın ortalığı küle çevirdi, yüzlerce küçükbaş. Son dakika | bakan pakdemirli acı haberi açıkladı! Muhittin böcek tgrt haber canlı yayına katılarak yangınla ilgili son durumu söyledi. Gündoğdu mahallesi vahaplı mevkisindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Dha muhabiri alparslan çınar ve kameraman burak yalman canlı yayında büyük tehlike atlattı.

İşte manavgat yangınında son dakika gelişmeleri. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Haberler son dakika güncel spor ekonomi dünya sağlık magazin. Manavgat'ın hatipler mahallesi, merkez mevkiinde evlerin ve hayvan ağıllarının bulunduğu yerde çıkan yangın ortalığı küle çevirdi, yüzlerce küçükbaş. Manavgat'ta dün başlayan ve halen süren yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı. Yaptığı son dakika açıklamasında manavgat'taki orman. Ankara haberleri, ankara son dakika haberleri ve ulusal haberler de ankara masası'nda. Bakan selçuk'tan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması: Antalya manavgat'ta orman yangınında canlı yayınla son durum. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. 5 ilde daha yangın çıktı. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor.

Manavgat yangınına müdahale devam ediyor. Bu da (manavgat'taki yangın) böyle bir şey olabilir dedi. 14:41 bir yangın da marmaris'te çıktı! Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, bölgede sabaha karşı bir yangın daha tespit edildi. Rüzgarın etkisiyle yangın manavgat ilçesindeki oymapınar barajına kadar ilerledi.

Son Dakika: Manavgat'ta 4 ayrı noktada orman yangını çıktı ...
Son Dakika: Manavgat'ta 4 ayrı noktada orman yangını çıktı ... from www.turkiyetelevizyonu.com.tr
Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. Yaz ayının gelmesiyle yangın vakaları da artmaya başladı. Yangın, manavgat şelalesi'ne de 3 kilometre kadar yaklaştı. Son dakika | manavgat cumhuriyet başsavcılığı'ndan 4 ayrı noktada çıkan yangın ile ilgili soruşturma. Peki, manavgat'ta yangın söndürüldü mü, kontrol altına alındı mı? Antalya manavgat'taki yangından yürekleri yakan yeni görüntüler! Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı daha önce bu çapta yangın çıkmadı.

Bu da (manavgat'taki yangın) böyle bir şey olabilir dedi.

Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. Canlı yayına yansıyan anlarda facianın eşiğinden dönüldü. Büyük hasara yol açan yangın sırasında canlı yayında büyük tehlike atlatıldı. Haberler son dakika güncel spor ekonomi dünya sağlık magazin. Manavgat yangın son durum canlı! Muhittin böcek tgrt haber canlı yayına katılarak yangınla ilgili son durumu söyledi. Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, bölgede sabaha karşı bir yangın daha tespit edildi. Rüzgarın etkisiyle yangın manavgat ilçesindeki oymapınar barajına kadar ilerledi. 12:18'de ilk müdahale yapıldı, 13 dakika sonra. 17:27 manavgat'taki yangını söndürmek için rusya'dan destek. Manavgat'ın hatipler mahallesi, merkez mevkiinde evlerin ve hayvan ağıllarının bulunduğu yerde çıkan yangın ortalığı küle çevirdi, yüzlerce küçükbaş. Adana, mersin ve antalya'daki yangınlarda son durum ne? İşte antalya manavgat'ta yaşanan son dakika gelişmeleri.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama